Gehaktbrood roquefort

Gehaktbrood roquefort

 

Gehaktbrood roquefort
Ingredients
  • 1 Ui fijn gehakt
  • 1 pond Half om half gehakt
  • 1 ei
  • 3 el Mayonaise
  • 4 el Paneermeel
  • 150 gr Roquefort
  • 30 gr Boter
  • 3 el Sherry Medium Dry
  • 2 el Vers geperste sinaasappelsap
  • 4 el Ketjap Manis
Instructions
  1. De ui, het gehakt, een ei, mayonaise en paneermeel goed mengen en verdelen in 2 gelijke delen. 1 deel in een braadslee als een plak neerleggen. Hierop de roquefort in stukjes leggen en het tweede deel erop leggen, zodat de roquefort is verstopt. Goed het gehakt op elkaar drukken dat het 1 geheel is. Een paar plakjes boter er bovenop leggen en voor een half uur in de voorverwarmde oven op 200°C.

  2. Hierna het gehaktbrood bestrijken met een sausje van de Sherry, sinaasappelsap en ketjap. Dit nog iedere 10 minuten herhalen, totdat het gehaktbrood in totaal 1 uur in de oven is geweest.