Honing citroenkip
Honing citroenkip
Ingredients
- 0.75 Cup Kippenbouillon
- 0.25 Cup citroensap
- 3 el Honing
- 2 el Maizena
- 2 el geraspte gember
- 1 Citroensap
- 1 el sesamzaad
- 1,5 Lente ui
- 700 g Kipfilet in blokjes
- 3 el sojasaus
- 2 el sherry azijn
- zout naar smaak
- peper naar smaak
Instructions
-
Marineer de blokjes kipfilet in de soja en azijn met zout en peper circa 10 minute,=n.
-
Bak de kip gaar en haal weer uit de pan.
-
Meng in het braadvocht de bouillon, citroensap, honing, maizena, gember en citroenrasp bij elkaar en laat tot de genwenste dikte inkoken.
-
Voeg nu de kip toe en laat nog een minuutje pruttelen op laag vuur.
-
Serveer bij rijst en garneer met lente ui en gebrande sesamzaad.
-
Breng eventueel op smaak met extra citroenrasp