Hachee
Hachee
Servings: 4 personen
Ingredients
- 1 Riblappen
- 5 grote Uien in partjes
- Boter om in te bakken
- 2 plak Ontbijtkoek in blokjes
- 3 Laurierbladeren
- 4 Kruidnagels
- 1 scheut Rodewijnazijn
- 0.4 lt Water
- 1 Bouillonblokje rund
- 1 el Bloem
- 1 el Bruine basterd suiker
- Zout
- Peper
Instructions
-
Bestrooi het vlees met de zout en peper en laat dit minstens 40 minuten intrekken.
-
Bak in de boter het vlees bruin en neem het uit de pan.
-
Bak nu de uien glazig.
-
Voeg nu de bloem en suiker toe en bak dit onder voortdurend roeren totdat de suiker begint te caramelliseren.
-
Nu het water en azijn toevoegen en deze aan de kook brengen.
-
Snij het vlees in dobbelstenen en voeg deze met de overige ingrediƫnten toe.
-
De snelkookpan afsluiten en deze op druk laten komen. Als deze op druk is op laag vuur voor 40 minuten laten koken. Langzaam de druk van de pan laten komen.
Recipe Notes
Dien op met rode kool en aardappelpuree.
Of gekookte aardappels.
Of...