Kerrie kip

Kerrie kip

 

Kerrie kip
Ingredients
  • 500 gr Kipfilet in stukjes
  • 500 gr Kouseband in stukjes
  • 500 gr Aardappels vastkokers hapklare stukjes
  • 1 Ui fijn gesneden
  • 0.5 Rode peper fijn gehakt
  • 2 tn Knoflook fijn geraspt
  • 1.5 el Masala
  • 0.5 tl Komijn fijn
  • 1 el Tomatenpuree
  • 1 Kip bouillonblokje
  • 1 Liter Water
  • 3 el Zonnebloemolie
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak
  • gekookt ei 1 per persoon
Instructions
  1. Bak de kipfilet in de olie bruin. Voeg de ui, de rode peper en knoflook toe en fruit lichtjes.

  2. Tomatenpuree, masala, komijn en bouillonblokje toevoegen en een minuutje laten koken. Aardappels en kouseband toevoegen en goed door roeren. Water erbij en op een laag vuurtje laten pruttelen, totdat de aardappels gaar zijn.

  3. Voeg tenslot de hele gepelde gekookte eieren toe en roer deze door voorzichtig door de saus.