Pasta al Limone

Pasta al Limone
Pasta al Limone
Ingredients
  • 500 g Pasta
  • 1 tn Knoflook geperst
  • 2 citroen sap
  • 1 citroen rasp
  • 5 el olijfolie
  • zout naar smaak
  • peper naar smaak
  • 150 g rucola
  • 200 g garnalen
Instructions
  1. Kook de pasta in de gezouten water al dente.

  2. Maak eensausje door het mengen van het citroensap, de citroenrasp en geperste knoflook en voeg langzaam de olijfolie toe, todat deze ge-emulgeerd is.

  3. Giet de pasta af en doe deze in een met knoflook ingewreven schaal. 

  4. Giet het sausje over de pasta. En schep de rucola en saus er doorheen.

  5. Kook of bak de garnale en schep deze als laatste door de pasta.

  6. maak op smaak met peper en zout.

  7. Garneer met verse gesneden peterselie.