Roti (pannenkoek)

Roti (pannenkoek)

 

Roti (pannenkoek)
Ingredients
  • 2 tn Knoflook
  • 0.5 Chilipeper
  • 200 gr Ze;frijzend bakmeel
  • 2 el Zonnebloemolie
  • 120 ml Water handwarm
  • Aardappelpuree
  • Zout naar smaak
  • Peper naar smaak
Instructions
  1. Maak een puree van aardappel,chilipeper en de knoflook, Maak het op smaak met zout en peper.

  2. Doe de bakmeel in een schaal en voeg de zonnebloemolie. Meng dit met water en wat zout. Goed kneden en daarna een halfuur wegzetten onder in de kom onder een doek.

  3. In vieren delen en bolletjes van maken met een kuiltje erin. Deze kuiltjes vullen met het puree-mengsel en het deeg eroverheen dicht vouwen. Daarna uitrollen tot een pannenkoek.

  4. De pannenkoek insmeren met olie en bakken totdat er bellen ontstaan.