Runder-groente Soep
Runder-Groenten Soep
Ingredients
- 1 pond rundvlees (riblap)
- 1 ui fijn gehakt
- 3 tn Knoflook geperst
- 1 Wortel klein gesneden
- 1 Bleekselderij klein gesneden
- 4 Aardappelen in blokjes
- 250 g Tomaten uit blik
- 1 el worcestershiresaus
- 2 Laurierblaadjes
- 1 el italiaanse kruiden
- 1 tl rode peper vlokken
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- olie om in te bakken
- 1 blokje runderbouilon
- 250 ml Water
Instructions
-
Braad het vlees bruin (niet gaar) en haal het uit de pan en snij het in stukjes..
-
Fruit de groenten en voeg daarna de overige ingredienten toe, inclusief het vlees. Laat de soep 45-60 minuten op laagvuur pruttelen.
-
Breng op smaak met peper en zout. Voeg eventueel een snufje bicarbonaat toe om het zuur te vlakken.
-
Serveren met vers kleingesneden peterselie.