Turkse aardappelsalade

Turkse aardappelsalade

 

Turkse aardappelsalade
Ingredients
  • 1 kg Aardappelen stevige
  • 1 Rode ui
  • 3 el Peterselie fijn gesneden
  • 1 Citroen sap
  • 1 tl Komijn
  • 1 tl Samak
  • 2 el Olijfolie
  • Peper naar smaak
  • Zout naar smaak
Instructions
  1. Was en schil de aardappelen en kook ze gaar met zout. Laat ze daarna goed afkoelen.

  2. Snij de ui in halve ringen.

  3. Maak een saus met de peterselie, het citroen sap, de samak, olijfolie, komijn. En maak op smaak met zout en peper.

  4. Snij de aardappelen in hapklare stukken en dompel ze één voor één in de saus.

  5. Doe de aardappelen in een schaal en voeg hierbij de uienringen toe.

  6. Serveer eventueel nog met wat gesneden verse peterselie.

Recipe Notes

Lekker voor bij de Kebab!