Grilburgersaus

`Grilburgersaus
Voorbereidingstijd
10 mins
Ingrediënten
- 160 gr Mayonaise
- 40 gr Ketchup
- 10 gr Mosterd
- 10 gr/ml Augurkennat (GEEN Kesbeke, zoetstoffen!)
- 15 gr Augurk (fijngehakt. GEEN Kesbeke, zoetstoffen!)
- 10 gr Ui (geraspt)
- 10 gr/ml Worcestersaus
- 2 gr Paprikapoeder gerookt
- 1 gr Uienpoeder
- 1 gr Knoflookpoeder
- 2 gr Suiker
- Zout (naar smaak)
- Peper (naar smaak)
Instructies
-
Meng alle ingrediënten in een kom tot een gladde saus.
-
Laat de saus minstens 30 minuten in de koelkast rusten zodat de smaken goed intrekken.
-
Proef en pas eventueel aan: meer Worcestersaus voor extra diepte, meer augurk voor zuur, of wat extra suiker voor een zoetere balans.
