Go Back
Print

`Grilburgersaus

Voorbereidingstijd 10 minutes

Ingrediƫnten

  • 160 gr Mayonaise
  • 40 gr Ketchup
  • 10 gr Mosterd
  • 10 gr/ml Augurkennat (GEEN Kesbeke, zoetstoffen!)
  • 15 gr Augurk (fijngehakt. GEEN Kesbeke, zoetstoffen!)
  • 10 gr Ui (geraspt)
  • 10 gr/ml Worcestersaus
  • 2 gr Paprikapoeder gerookt
  • 1 gr Uienpoeder
  • 1 gr Knoflookpoeder
  • 2 gr Suiker
  • Zout (naar smaak)
  • Peper (naar smaak)

Instructies

  1. Meng alle ingrediƫnten in een kom tot een gladde saus.

  2. Laat de saus minstens 30 minuten in de koelkast rusten zodat de smaken goed intrekken.

  3. Proef en pas eventueel aan: meer Worcestersaus voor extra diepte, meer augurk voor zuur, of wat extra suiker voor een zoetere balans.