Thaise Salade
Thaise Salade
Servings: 2 pers
Ingredients
- 350 gr Biefstuk of Kipfilet in reepjes
- 3 strengen Lente-ui in ringetjes
- 1 tn Knoflook in schijfjes
- 0.5 el Ketjap Manis
- 0.5 el Vissaus
- 1 tl Worcestersauce
- 2 el Koriander fijn gesneden
- 2 el Peterselie fijn gesneden
- 80 gr Slamelange
- Maizena
- 80 gr Taugé of naar smaak
- Peper naar smaak
- Zout naar smaak
- Olijfolie
- 8 gr Boter
- 50 gr Kastanje champignons in schijfjes gesneden
- Water
Instructions
-
Bestrooi het vlees met zout en peper en haal het door de maizena.
-
Braadt het vlees op hoog vuur aan en haal het daarna uit de pan.
-
Fruit de ui en knoflook. Voeg daarna de koriander en peterselie toe en een klein scheutje water.
-
Kook voor de helft in en voeg de champignons toe.
-
Laat het verder inkoken, totdat er een siroop gevormd is.
-
Roer het vlees er door heen.
-
Serveer met de sla en taugé.