Go Back
Print

Tuna Stuffed Avocado

Prep Time 15 minutes
Total Time 15 minutes
Servings 2 personen

Ingredients

  • 2 Avocado's
  • 1 blik Tonijn op (olijf)olie
  • 8 el Koriander fijngehakt
  • 0.25 Jalapeño peper fijngehakt
  • 1 Limoen sap
  • 1/3 Paprika rood fijngesneden
  • Zout
  • Peper

Instructions

  1. Halveer de avocado's en verwijder de pitten. Schep de avocado nog een beetje uit zodat er een mooi kuiltje ontstaat om te vullen.

  2. Snij de koriander, jalapeño en paprika fijn.

  3. Prak de uitgelepelde avocado in een schaaltje. Voeg de tonijn, koriander, jalapeño en paprika toe. Roer dit goed door elkaar. Voeg voor de smeuïgheid eventueel nog wat goede olijfolie toe.

  4. Voeg naar smaak de limoensap toe.

  5. Breng op smaak met zout en peper.

  6. Vul de avocado's met het mengsel.